Adventurous Lodgings

Overview

Activiteiten

Hieronder vind je een van de vele activiteiten die aangeboden kunnen worden. Kijk in de Molenwaard Courant om te kijken welke er tijdens jouw vakantie zijn.

Help de dierverzorger
Kom ’s ochtends vroeg je bed uit om samen met de dierverzorger de dieren te verzorgen. Voer de schapen, borstel de konijnen en raap de eieren van de kippen.

Appelhuisje maken
Heb jij altijd al een appelhuisje willen maken? Onder begeleiding maak jij twee dagen (2x één uur) een prachtig huisje voor insecten en vogels. Kom naar de tuinkas en maakjouw appelhuisje tot een mooi hotel. 

Oud-Hollandse spelen
Kom samen spelen! Onder begeleiding worden de oud- Hollandse spelen gespeeld. Diverse oud-Hollandse spelen als spijkerpoepen, zaklopen, blikgooien, touwtrekken komen voorbij tijdens de oud-Hollandse spelen. 

Boerderij Bingo
Voor de kinderen is er een echte Boederij Bingo! Pak je bingokaart, kruis de getallen af en geniet van de echte boerderijprijzen die jij misschien wel meeneemt naar je huisje!

Boerengolf
Neem deel aan de Boerengolf. Onder begeleiding worden de teams verdeeld en gaat ieder met zijn boerengolfstick een parcours door. Om en om slaat een deelnemer van een team tegen een bal. Wanneer je door het poortje geschoten hebt, moet je een vraag beantwoorden. Heb je de vraag goed beantwoord, dan mag je verder! Wie haalt zo snel mogelijk de eindstreep?