Avontuurlijk Verblijven

Overview
21 July 2021 - Familie Resort Molenwaard

De leukste kindervakantie in Nederland!

De leukste kindervakantie in Nederland!

Met het hele gezin op vakantie in Nederland en op zoek naar het leukste vakantiepark voor kinderen? Ontdek deze zomer Vakantiepark Molenwaard!

Op vakantie met kinderen

Op Vakantiepark Molenwaard beleeft de hele familie een onvergetelijke vakantie. In onze gethematiseerde accommodaties is het genieten voor jong en oud. Kom jij deze zomer vakantie vieren in een Biesboschchalet of Polderlodge? Voor de echte Fien en Teun fans hebben wij ook de Fien & Teun boerderijtjes, zo ben je net een boer of boerinnetje zoals Fien en Teun!

Wil je het echte kampeergevoel beleven? Ga dan kamperen in een stoere avonturentent!

beschikbaarheid bekijken en boeken

Wat is er allemaal te doen?

Heel veel! Niemand hoef zich te vervelen tijdens de vakantie. Zo zijn er verschillende speeltuinen en is er een natuurplas met zandstrand waar je kunt waterfietsen of bootje kunt varen.

Ken je het Polderpaspoort al? Ga samen met Fien en Teun op een ontdekkingsreis door de polder! Een leuke en leerzame manier om Vakantiepark Molenwaard en de omgeving te leren kennen.

Op Vakantiepark Molenwaard kan je ook heerlijk eten of een drankje doen op het terras. Bij Gasterij Molenwaard staan we iedere dag voor je klaar met de heerlijkste gerechten en drankjes!

Tip: Kom donderdagavond naar de Boerenbuffet Avond!

Naar alle faciliteiten

Fien en Teun

Boertje en boerinnetje Fien en Teun logeren ook op Vakantiepark Molenwaard, dus je komt ze vast een keer tegen op het vakantiepark! Elke dag vertellen ze de leukste verhalen en dansen ze op de vrolijkste liedjes. Ga jij tijdens je vakantie even bij Fien en Teun langs?

Avonturenpark Molenwaard

Op 10 minuten rijden van het vakantiepark ligt Avonturenpark Molenwaard. Wil je meer leren over Fien en Teun en het boerderijleven? Op Vakantiepark Molenwaard leer je alles over het Hollandse leven. Koe melken, tractor rijden, knuffelen met dieren en nog veel meer! En wist je dat er ook verschillende voorstellingen zijn op het Avonturenpark? Plan tijdens je vakantie een dagje uit naar Avonturenpark Molenwaard!

Meer informatie