Avontuurlijk Verblijven

Overview
19 October 2021 - Familie Resort Molenwaard

Vakantiepark Molenwaard hoofdsponsor van VVAC

Vakantiepark Molenwaard is van nu af aan hoofdsponsor van het pupillen team van Voetbal Vereniging Alblasserwaard Centrum (VVAC). Afgelopen zaterdag, 16 oktober 2021, vond de ondertekening van het sponsorcontract plaats op De Put, standplaats van VVAC. Na het ondertekenen werd deze nieuwe samenwerking gevierd met een Fien & Teun ijsje en ook kreeg het pupillenteam trainingspakken en sporttassen geheel in stijl van Vakantiepak Molenwaard.

Dat Vakantiepark Molenwaard sponsor is geworden van het pupillenteam is niet gek. Het gloednieuwe Vakantiepark Molenwaard, oorspronkelijk De Put, ligt namelijk direct naast VVAC, wat zorgt voor een gedeelde interesse in de omgeving. Vakantiepark Molenwaard vindt het belangrijk om lokale bedrijven, initiatieven en organisaties te ondersteunen en laten we zeggen dat ze beiden liever een goede buur, dan een verre vriend hebben.

Daarnaast speelt buiten actief bezig zijn, en dus ook voetballen, bij zowel Vakantiepark Molenwaard als VVAC een grote rol. Sport zorgt voor verbinding tussen kinderen en het buitenleven. Omdat beide partijen er dagelijks mee bezig zijn om kinderen hiertoe te motiveren, is dit de reden dat het vakantiepark hoofdsponsor is geworden van het pupillenteam.