Avontuurlijk Verblijven

Overview
17 September 2021 - Familie Resort Molenwaard

Vier het najaar en herfstvakantie 2021 bij ons!

Ook in het najaar en in de herfstvakantie 2021 is er genoeg te beleven op vakantiepark Molenwaard en in de omgeving. Ervaar bij ons de echte poldergastvrijheid en laat je door ons in de watten leggen!

Fien & Teun zijn ook aanwezig in de herfstvakantie 2021

Natuurlijk zijn Fien & Teun ook op ons kindvriendelijke park te vinden in het najaar. Tot eind oktober kunnen onze jonge gasten dagelijks genieten van allerlei entertaintment en actief deelnemen aan toffe activiteiten. Dieren voeren, zelf knutselen, mee met een echte boer of gewoon luisteren naar een verhaaltje van Fien & Teun. Het kan allemaal. 

Het programma wisselt dagelijks en daardoor verveelt het nooit. Met het Polderpaspoort gaan de kinderen op het park en in de omgeving op een spannende ontdekkingsreis. Kortom: in het najaar en tijdens de herfstvakantie 2021 is het volop genieten op Vakantiepark Molenwaard.

Fijne verblijven

Boek een verblijf tijdens de herfstvakantie 2021 bij Molenwaard want je kan nergens zo avontuurlijk verblijven zoals op ons vakantiepark bij Rotterdam. Deze superleuke en unieke gethematiseerdeverblijven zijn een lust voor het oog.

De kinderen zijn er dol op en je kan kiezen uit verschillende soorten accommodaties. In het bos? Aan het water of verblijf je liever in jouw eigen vakantieboerderij? Iedere accommodatie heeft zijn eigen charme. Eén ding is zeker. Kinderen maken hier herinneringen voor het leven en Fien & Teun helpen ze daar graag bij!

Boek hier jouw hersftvakantie 2021